Informasjon

Solhaugen barnehage ba er en foreldreeid barnehage som holder til på Lindås. Vi er en barnehage med 4 avdelinger. Vi har 80 barn i alderen fra 1 til skolestart. Vårt motto er: I Solhaugen barnehage skal vi ha trygge, glade, aktive og engasjerte barn. Vår visjon er: I Solhaugen barnehage er vi nytenkende, engasjerte og annerledes

Solhaugen barnehage ble bygget i 2001, og var ferdigstil 27. september.

Vi ligger ved Lindås bu- og servicesenter i rolige og trygge omgivelser.

Vi har nært til turområder og bruker disse ofte.

Våre satningsområder er: språk, sosial kompetanse og kosthold.

Språket er noe alle behøver, og med et godt språk står barna bedre rustet til skolestart.

Sosial kompetanse er viktig i forhold til relasjonsbygging og forhindre mobbing. Vi har som må om å bli en mobbefri barnehage. Et høyt mål, men viktig.

Vi har sagt at vi skal redusere inntak av sukker og raske karbohydrater som hvetemel. Vi prøver der vi kan å velge det beste alternativet. Vi har fast fiskemiddag hver uke, og til hvert måltid ellers skal det være frukt og grønt samt fisk som valg.